Shoqata ORl

Untitled Document

Shoqata shqiptare O.R.L.u themelua  ne vitin 1994. Sapo u hodh ideja per krijimin e saj u mendua t’i vendosej emri i Prof. Besim Zyma. Per te gjithe mjeket otojater shqiptare emri i profesorit donte te thoshte shume, ai ishte themeluesi i sherbimit O.R.L. ne vendin tone.... lexo me shume

Konferenca 13 nentor

Per pjesemarrjen ne konference kontaktoni

Brikena Qirjazi, PhD, MScAuD
Faculty of Medicine University of Tirana
Rruga e Dibres, 371 Albania
mob ++ 355 682279803
http://www.albscreening.com

Konferenca 6 maj 2011

Ne daten 6 maj 2011, do te zhvillohet takimi ORL i pranveres me punime te rezidenteve ORL. Takimi do te akreditohet nga QKEV.) ...lexo me shume

Konferenca ORL 2012

October 13, 2011
by: admin • News

Takimi i pranveres 2012

January 26, 2012
by: admin • News

Balcan Educational Tour, Tirane 17 – 18 maj 2013

April 19, 2013
by: admin • News

EAORL HNS 2013 Congress, Nice 27-30 Prill 2013.

April 2, 2013
by: admin • News

Balkan Educational Tour dhe Konferenca e 17 e Shoqates Shqiptare te ORL

March 8, 2013
by: admin • News

Kongresi Ballkanik i ORL

February 14, 2012
by: admin • News