Informacione

Ska permbajtje per momentin

 • Orl Albania

  Sherbimi O.R.L. u hap per here te pare ne Shqiperi nga Profesori ne vitin 1932; ai e nderpreu punen vetem ne vitin 1983 kur u nda nga jeta. Pra, breza te tere mjekesh te mesuar prej tij, te asistuar prej tij, te shperndare ne te gjitha qytetet e vendit tone.

 • Punime Shkencore

  Laringiti kronik… klikoni ketu

  Laringiti akut… klikoni ketu

  Tumoret Malinje te Laringut… klikoni ketu

  Tumoret beninje te laringut… klikoni ketu

  Manifestimet ORL te semundjeve sistemike… klikoni ketu

  Epistaksis… klikoni ketu

 • Kontakt

  Brikena Qirjazi, PhD, MScAuD
  Faculty of Medicine University of Tirana
  Rruga e Dibres, 371 Albania
  mob ++ 355 682279803
  http://www.albscreening.com

Konferenca ORL 2012

October 13, 2011
by: admin • News

Takimi i pranveres 2012

January 26, 2012
by: admin • News

Balcan Educational Tour, Tirane 17 – 18 maj 2013

April 19, 2013
by: admin • News

EAORL HNS 2013 Congress, Nice 27-30 Prill 2013.

April 2, 2013
by: admin • News

Balkan Educational Tour dhe Konferenca e 17 e Shoqates Shqiptare te ORL

March 8, 2013
by: admin • News

Kongresi Ballkanik i ORL

February 14, 2012
by: admin • News